У Червоній Слободі від пожежі загинули мати і син

У Червоній Слободі від пожежі загинули мати і син

20 лютого о 09:54 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вулиці Богдана Хмельницького в селі Червона Слобода. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Відповідно до районного розрахунку залучення сил і засобів, на ліквідацію пожежі прибули рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та добровольці місцевої пожежної команди із села Леськи.

У Червоній Слободі від пожежі загинули мати і син

Спільними зусиллями вогнеборців, які через сильне задимлення всередині будинку були змушені працювати в апаратах захисту органів дихання, пожежу о 10:22 вдалося локалізувати, а о 10:47 – повністю ліквідувати.

Про загорання повідомили сусіди. Водночас, помітивши дим, що виходив з вікон будинку, люди одразу кинулися до будівлі. Зайшовши до помешкання, в одній із кімнат сусіди знайшли тіла двох загиблих людей – 54 річного чоловіка та його 74-річної матері.

Вогнем пожежі знищено меблі, побутову техніку, стіни та речі домашнього вжитку. За попередніми даними причиною пожежі стала необережність під час куріння.

Управління ДСНС звертається до усіх громадян! В області склалася вкрай напружена ситуація із загибеллю людей на пожежах. Вже цього року у вогні загинули 26 людей.

Основними причинами трагічних випадків залишається необережність при палінні в нетверезому стані, а також порушення правил експлуатації пічного опалення. Закликаємо: цінуйте своє здоров’я та життя! Недбале ставлення до елементарних правил безпеки, – причина пожеж та загибелі людей!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x