У Балаклеї відключатимуть світло

У Балаклеї відключатимуть світло

Згідно графіку планових відключень у зв’язку проведенням робіт на електрообладнанні Смілянський РЕМ інформує на яких вулицях відключатимуть світло 22 лютого. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту Сміла.ua.

Так, з 8.00 до 16.45 електроенергії не буде на 30 вулицях та провулках села Балаклея (назви вулиць подані так, як вказані у графіку):
вул. Аптечна, пров. Дружби, вул. Шевченка, вул. Артема, вул. Леніна, вул. Коцюбинського, пров. Тихий, пров. Малий, пров. Червоний, вул. Л. Українки, пров. Силікацитний, вул. Незалежності, вул. Комарова, вул. Терешкової, пров. Буця, пров. Верхній, вул. Тарана, пров. Ювілейний, вул. Макаренка, вул. Симиренківська, вул. Шкільна, пров. Леніна, вул. Щорса, вул. Тодося Осьмачки, вул. Довженка, вул. Жовтнева, вул. Тітова, вул. Поповича, вул. Сніховського, вул. Фрунзе.

Окрім того без електроенергії тимчасово будуть школи, лікарня, меблевий цех, церква, риб.база та низка підприємств. Згідно інформації Смілянського РЕМ електроенергію відключатимуть на цих вулицях, підприємствах та установах також 23, 26 та 27 лютого.

Телефон для довідок (233) 9-18-79.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x