Черкаські спортсмени здобувають міжнародні нагороди із неолімпійських видів спорту

Черкаські спортсмени здобувають міжнародні нагороди із неолімпійських видів спорту

Понад півсотні нагород міжнародного рівня здобули спортсмени Черкащини із неолімпійських видів спорту. Серед них – представники веслування на човнах «Дракон» (36 нагород), кікбоксингу ВАКО, бодібілдингу та фітнесу, бойового самбо та панкратіону (грепплінг). Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив Костянтин Омаргалієв, заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації.

– Сьогодні здобутки наших спортсменів із олімпійських та неолімпійських видів спорту дуже важливі. З огляду на здобуті перемоги й нагороди спортсменів Черкащини, нам дійсно є чим пишатися і до чого прагнути, – зауважив заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв.

Тому, з метою подальшого розвитку неолімпійських видів спорту, що культивуються в області, станом на 31 грудня 2017 року уклали 28 договорів про співпрацю з обласними осередками всеукраїнських федерацій.

До всього, за 2017 рік на Черкащині проведено 59 навчально-тренувальних зборів, 39 чемпіонатів області, а також забезпечено участь у 37 всеукраїнських змаганнях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x