У черкаській школі №17 презентували інтерактивний тир

У черкаській школі №17 презентували інтерактивний тир

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» повідомив заступник міського голови Юрій Ботнар, повідомляють на сайті Черкаської міськради.

– Спільно з фахівцем обласного Центру національно-патріотичного виховання, активістом «Соколу» Віталієм Козиром та заступником Черкаського міського голови, свободівцем Ігорем Коломойцем відвідали презентацію інтерактивного тиру в 17-ій школі.
Безліч варіантів вправ зі стрільби і три види зброї – заощаджує тисячі гривень, витрачених на боєприпаси під час навчань, адже лазер – дешевше за набої. До слова, цей тир є аналогічним тиром, на якому тренується українська армія. Подивившись, як вправляються старшокласники (у цій школі вже запроваджено стрілецький гурток) – ми й собі трохи пристрілялись. Ще є куди підвищувати навички, – написав Юрій Ботнар.

А також повідом, що свободівці у Черкаській обласній та міській радах і надалі робитимуть все, аби сприяти обороні України саме з основ – розвитку матеріально-технічної бази предмету «Захист Вітчизни» та активізації патріотичного виховання у навчальних закладах.

– Очевидно, що Українська Держава, маючи такі ґрунтовні уроки з історії та навіжених сусідів, повинна формувати свій захист стратегічно. Ще зі школи ми маємо виховувати не лише добре вишколених, але й міцно вмотивованих оборонців – це є програмове завдання «Свободи», закріплене в Програмі захисту українців. Відтепер на базі 17-ої школи Черкаський обласний центр НПВ проводитиме гурток з основ стрільби, – повідомив заступник міського голови.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x