Родині загиблого воїна Сергія Сиротенка хочуть надати квартиру

Родині загиблого воїна Сергія Сиротенка хочуть надати квартиру

Сьогоднішня сесія міської ради розпочалася з вручення міським головою Анатолієм Бондаренком особливої відзнаки «За заслугу перед містом Черкаси» I ступення дружині учасника АТО, який героїчно загинув у районі Мар’їнки 1 листопада 2017 року − Сергія Сиротенка. Олена Сиротенко вже отримала грошову допомогу в розмірі 44 тис. грн.

– Це був один із найвірніших синів України, який один із перших улітку 2014 року поповнив ряди добровольців. Разом із бойовими побратимами він більше трьох років захищав Україну від сеператистів. Був офіцером і командиром, якого слухали і поважали всі, адже ділив із підлеглими всі труднощі військових буднів. Із таких, як він, формується міць армії, − сказав міський голова Анатолій Бондаренко.
Між іншим, родина героя сподівається на те, щоб одна з міських вулиць почала носити ім’я їхньої рідної людини, яка не пожалкувала життя заради миру в країні.

Стало також відомим, що на одній із найближчих сесій, розглянуть питання щодо виділення квартири сім’ї загиблого воїна, адже у родині нині виховується троє малолітніх дітей.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x