Граната і силова спецоперація: подробиці гучного випадку сімейного насильства

Граната і силова спецоперація: подробиці гучного випадку сімейного насильства

33-річний черкасець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння у себе вдома завдав співмешканці, місцевій жительці, тілесні ушкодження, зачинив її в квартирі та незаконно утримував. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

Близько 23 години до поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир багатоповерхівки міста відбувається конфлікт. На вимогу поліцейських відчинити двері власник відмовився та заявив, що в разі спроби поліцейських увійти до приміщення, він застосує гранату. Крім того поліцейські почули крики жінки, яка просила про допомогу.

На місце події скерували всі відповідні служби. Перемовини з чоловіком за участі поліцейських та матері власника квартири позитивних результатів не принесли. Чоловік не реагував та продовжував бити жінку. Керівництво Главку поліції, яке також прибуло на місце події, прийняло рішення про силову спецоперацію. Після інструктажу та вивчення схеми об’єкта, співробітники підрозділу поліції особливого призначення здійснили силовий захід до квартири, звільнили жінку та затримали зловмисника. Його доставили до Черкаського відділу поліції, а жінку передали лікарям для надання медичної допомоги.

За даним фактом Черкаський відділом поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі, вчинене способом, небезпечним для життя і здоров\’я потерпілого, що супроводжувалось заподіянням фізичних страждань та із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x