«Черкаські Мавпи» – переможці третього туру Lavina Суперліги 3х3

«Черкаські Мавпи» – переможці третього туру Lavina Суперліги 3х3

На домашньому майданчику «Мавпи» вибороли «золото», у фіналі туру Lavina Суперліги 3х3 перегравши одеське «Динамо». Про це «Нова Доба» дізналася з ресурсу «Черкаський спорт».

Протягом двох днів, 20-21 лютого, в Черкасах пройшов третій тур Суперліги 3х3. 8 команд отримали путівки в груповий турнір змагань напряму як найсильніші за результатами ігор 2-го туру. Ще 6 колективів вибороли право змагатися в групах завдяки перемогам в перший день – у вівторок.
«Черкаські Мавпи» успішно подали груповий етап і вийшли до фіналу де зустрілись з одеським «Динамо».

Фінальний поєдинок по рівню боротьби повністю відповідав своєму статусу. Протягом левової частки гри лідирували одесити, які вигравали з різницею в 1-4 очка. Вперше зрівняв рахунок Ткаченко за 4 хвилини до кінця. Проте «Динамо» знову почало нарощувати перевагу. «Мавпи» ще двічі наздоганяли суперника: 14-14 та 16-16. За 23 секунди до кінця вирішальним, як виявилося, данком крапку поставив Іван Ткаченко: 17-16, – перемога за «Мавпами».
«Групу пройшли легко, а в плей-офф уже довелося серйозно боротися із хлопцями. У стрітболі все залежить від досвіду: тут нема ніяких карколомних комбінацій, все вирішують саме досвід та удача», – пояснює після гри лідер «Мавп» Липовцев.

Третій тур – останній в турнірі. Опісля за результатами турів буде складено рейтинг із 16 команд, що на фінальному етапі розіграють титул чемпіона України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x