Із Чорнобаю в зону АТО відправили гуманітарну допомогу

Із Чорнобаю в зону АТО відправили гуманітарну допомогу

Четвертий рік поспіль рятувальники Чорнобаївського районного сектору Управління спільно із волонтерськими та громадськими організаціями надають всебічну допомогу як військовим, так і вимушеним переселенцям із Луганської та Донецької областей. Черговий транш гуманітарної допомоги, що напередодні зібрали чорнобаївські рятувальники спільно з фахівцями Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту та небайдужим місцевим населенням, вже найближчими днями відправиться для військовослужбовців на Схід країни. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Серед необхідних речей, які вдалось зібрати за кілька днів, бійцям буде доставлено комп’ютерну техніку, теплі речі, засоби особистої гігієни та продукти харчування.

Зі слів волонтера, співробітника Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту Миколи Андрієнка, зібрані речі – це не остання допомога постраждалому населенню та бійцям на передову.

«Ми повинні бути оптимістами і допомагати один одному. Всі ці події, які відбувалися на Майдані і які відбуваються зараз на території Луганської та Донецької областей, мають згуртувати українців, щоб скоріше досягти головної мети — миру на нашій землі» – підсумував Микола Васильович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x