Голова Чигиринської РДА прозвітував про роботу

Голова Чигиринської РДА прозвітував про роботу

22 лютого 2018 року голова Чигиринської районної ради Валентина Алєксєєвець провела позачергову сесію районної ради. В її роботі взяли участь керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, підприємств, установ і організацій та сільські голови району. У ході пленарного засідання голова районної державної адміністрації Володимир Клименко прозвітував про виконання делегованих районною радою повноважень у 2017 році. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.
Обговоривши звіт голови райдержадміністрації, депутати відмітили, що діяльність районної державної адміністрації у 2017 році спрямовувалась на реалізацію основних пріоритетів соціально-економічного розвитку району, забезпечення сталого функціонування агропромислового комплексу та розвитку гуманітарної сфери, організовувалась робота щодо ефективного виконання зведеного бюджету району.

Також депутати ухвалили рішення щодо надання дозволу відділу освіти райдержадміністрації виступити замовником виконання робіт з будівництва та облаштування спортивного корпусу до Чигиринської ЗОШ І−ІІІ ступенів №1 та внесли зміни до районного бюджету на 2018 рік.

Окрім того, депутати опрацювали та ухвалили рішення направити звернення до Кабінету Міністрів України, очільників Черкаської обласної адміністрації та обласної ради щодо внесення змін до Постанови КМУ від 04.03.2002 р. №256 (в редакції від 08.11.2017 р.) та Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенції з державного бюджету та їх вплив на фінансовий стан підприємств з водопостачання та водовідведення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x