Геннадій Бобов допоміг дитячому відділенню Катеринопільської райлікарні

Геннадій Бобов допоміг дитячому відділенню Катеринопільської райлікарні

Лікарня в Катеринополі розпочала свою діяльність у 1900 році. На той час населення обслуговували 1 лікар, 1 фельдшер, працювали 2 аптеки. Пройшовши декілька етапів реформування, у 1988 році лікарня отримала нове приміщення. Нині тут функціонують відділення: терапевтичне, дитяче, акушерсько-гінекологічне, інфекційне, хірургічне, денний стаціонар, інтенсивної терапії, а також поліклінічне та приймальне.

Попри значний дефіцит лікарських кадрів, працівники закладу надають якісну медичну допомогу жителям Катеринопільського району. Це стало можливим завдяки тому, що лікарі кардіолог, інфекціоніст, педіатр, хірург, терапевт, невролог, лікар функціональної діагностики та інші мають вищу кваліфікаційну категорію. На території ЦРЛ працює Катеринопільська підстанція швидкої медичної допомоги Звенигородської станції ШМД – філії комунальної установи «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради». До складу Катеринопільської ЦРЛ входять 6 амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, 1 фельдшерсько-акушерський пункт та 22 фельдшерські пункти.

Проте найбільшу увагу працівники районної лікарні намагаються приділяти найменшим жителям Катеринопільщини − дітям, про здоров’я яких вони дбають із перших днів їхнього життя. У дитячому відділенні районної лікарні створили для лікування маленьких пацієнтів відповідні умови. Вони постійно відчувають турботу й увагу від лікарів-педіатрів, усього персоналу відділення.
Однак тут існують певні труднощі, насамперед пов’язані з недостатнім матеріально-технічним забезпеченням та браком коштів. Саме тому колектив відділення звернувся до народного депутата України Геннадія Борисовича Бобова з проханням про допомогу. Дитяче відділення районної лікарні вкрай потребувало пральної машини-автомата для забезпечення необхідного санітарного стану у відділенні та обігрівачів у палати для дітей. У лікарні ні на хвилину не сумнівалися в оперативній допомозі депутата, від якої залежало здоров’я малят.
Так і сталося. Цими днями в дитяче відділення доставили автоматичну пральну машину і 5 сучасних обігрівачів.
«Допомога від Геннадія Борисовича неоціненна, адже це значно полегшить як роботу персоналу, так і умови, в яких перебуватимуть наші маленькі пацієнти, адже в палатах буде і тепліше, й затишніше, – говорить старша медична сестра дитячого відділення Ольга Андріївна Кравченко, яка разом із колегами приймала техніку. – Низький уклін нашому депутату за турботу і небайдужість. Дай Бог йому самому здоров’я на довгі роки життя».

Допомога, яку народний обранець надав дитячому відділенню Катеринопільської районної лікарні, є вагомим вкладом у покращення матеріальної бази підрозділу, умов лікування дітей. Адже затишок і тепло безумовно позитивно діятимуть на процес лікування та одужання маленьких пацієнтів.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x