На Черкащині триває акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

На Черкащині триває акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

22 лютого рятувальники організували та провели в місцевих навчальних закладах громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Такі зустрічі відбулися на території Смілянського НВК ЗОШ–гімназії ім. В.Т. Сенатора, Звенигородської ЗОШ ім. Т.Г.Шевченка та К-Шевченківської ЗОШ №2, де рятувальники зустрілися з школярами і розповіли їм про Службу порятунку «101», яка стоїть на сторожі життя та здоров’я громадян. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Співробітники ДСНС наголосили на важливості дотримання правил безпеки життєдіяльності під час зимового періоду, у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, а також нагадали, як правильно поводитися з газовими та електрообігрівальними приладами.

Рятувальники ознайомили дітей із будовою автомобіля вогнеборців, показали оснащення та озброєння, яке вони використовують під час ліквідації надзвичайних подій та ситуацій.

Подібні роз’яснювальні заходи в закладах освіти рятувальники проводять постійно, щоб діти завжди пам’ятали правила особистої безпечної поведінки та вміли грамотно діяти в небезпечних ситуаціях. Це ще один важливий аспект виховної роботи, яке свідчить, що виховати справжнього громадянина можна тільки озброївши його потрібними знаннями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x