Для трьох малих дітей із Уманщини шукають родину

Для трьох малих дітей із Уманщини шукають родину

22 лютого в одному з населених пунктів Уманщини здійснено черговий рейд з метою контролю за умовами проживання дітей у неблагополучних сім\’ях. В одній із родин виявилося, що троє малолітніх дітей живуть у будинку, де відсутні елементарні умови для проживання: панує безлад та антисанітарія. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської РДА.

Піч, якою обігрівається приміщення, – в аварійному стані. З димоходу, ближче до стелі, капає і, як наслідок, парує вода, що потрапляє на опалювальну плиту. Тому стеля і стіни мокрі і запліснявілі. Глина майже по всій стелі – відвалена, мокра. У кімнаті стоїть сморід та пар. Це все загрожує життю і здоров’ю малолітніх дітей. Крім того, діти напівроздягнені, відсутній не лише одяг, а й постільна білизна, продукти дитячого харчування. І це в той час, як мати отримує соціальні виплати.

Для трьох малих дітей із Уманщини шукають родину

На жаль, це не поодинокий випадок. Нещодавно працівники служби у справах дітей помістили до лікувального закладу малолітнього хлопчика, мати якого, знайшовши чергового співмешканця, залишила сина попередньому.

Якщо в районі є небайдужі люди, які мають змогу взяти на виховання трьох дітей з однієї родини, просимо звертатися до служби у справах дітей Уманської райдержадміністрації, що знаходиться по вул Садова, 7/12 у м. Умань або за тел. 3-33-57.

На сьогодні для утримання дітей, які залишилися без батьківської опіки, необхідна допомога у придбанні засобів гігієни (памперсів № 5) та дитячого харчування. Тому закликаємо небайдужих до дитячої долі людей до співпраці!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x