З півтисячі бійців Черкащини оздоровилися торік у санаторіях

З півтисячі бійців Черкащини оздоровилися торік у санаторіях

Минулого року пільгою із санаторно-курортного оздоровлення скористалося 409 учасників бойових дій, 12 інвалідів війни й 1 інвалід війни з наслідками травм хребта та спинного мозку з числа бійців разом із супроводжуючою особою. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської ОДА.

Кошти на ці послуги спрямували з державного бюджету. Про це повідомив директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало.
– Водночас, аби оздоровити більшу кількість бійців, торік виділили 600 тис. грн і з обласного бюджету для оздоровлення учасників АТО у місцевому санаторії на умовах співфінансування. У результаті придбали 99 путівок на майже 300 тис. грн, – зауважив Руслан Олександрович.

Нагадаємо, задля ефективного використання бюджетних коштів та забезпечення вільного вибору санаторно-курортного закладу, відповідно до медичних показань, для учасників антитерористичної операції змінено систему закупівлі санаторно-курортних послуг. Так, відшкодування вартості послуг санаторно-курортного лікування проводиться через безготівкове перерахування коштів санаторно-курортним закладам за надані послуги на підставі тристоронньої угоди (учасник АТО ‑ управління соцзахисту ‑ санаторій).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x