Поліція Монастирищини затримала підозрюваного у вбивстві

Поліція Монастирищини затримала підозрюваного у вбивстві

22 лютого працівники поліції затримали чоловіка, який більше року був у розшуку за зухвале вбивство жителя Монастирищенського району. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської місцевої прокуратури.

26-річний житель Монастирищини 5 листопада 2016 року на території колишнього аеродрому в с.Летичівка застрелив 56-річного земляка. З пістолета марки «ПМ» здійснив три постріли, два з яких в голову.

Зловмисник спільно з очевидцями вчиненого кримінального правопорушення, які діяли під його примусом, щоб знищити сліди злочину, замотали труп у покривало і повезли у багажнику до наповненого водою колишнього кар’єру для видобування каменю. Прив’язавши камінь до тіла, скинули його у водойму.
У квітні 2017 року громадянину було повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). 24 лютого судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Досудове розслідування триває. Кримінальним Кодексом затриманому передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x