У Черкасах планують збудувати нову спортивно-концертну арену

У Черкасах планують збудувати нову спортивно-концертну арену

Черкаський виконком ухвалив деякі зміни до міського бюджету на 2018 рік. Необхідність у такому рішенні виникла тому, що місту необхідно отримати державну субвенцію, за рахунок якої Черкаси зможуть розвивати свою спортивно-культурну інфраструктуру. Наприклад, планується спрямувати 5 млн. грн. на будівництво в Черкасах сучасної спортивно-концертної арени. Її заплановано збудувати в ПЗР. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Цей багатомільйонний проект(загалом його вартість сягатиме 80 млн. грн.) давно на слуху. Для втілення амбіційного проекту в життя, наразі, знадобиться співфінансування, тобто акумулювання коштів з державного, міського та обласного бюджетів. Якщо всі ці складові щасливо складуються, то Черкаси вже за два роки зможуть побудувати цікавий інфраструктурний об’єкт.

Арена-трансформер вміщуватиме 2,5 тисячі глядачів і зможе приймати змагання з баскетболу, міні-футболу, боксу, а ще слугуватиме площею для концертів, масштабних танцювальних конкурсів та занять бальними танцями.

Вартість утримання арени, що після будівництва має перейти в комунальну власність, поки що не відома. Проте, очевидно, такий об’єкт задля самоокупності не зможе пустувати, тож потребуватиме ретельного менеджменту. Виконком погодився з неохідністю будівництва в Черкасах спортивно-концертного комплексу. Між тим, питання ще має отримати підтримку депутатів на сесії міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x