У Чорнобаї провели традиційний футбольний турнір

У Чорнобаї провели традиційний футбольний турнір

Щорічний міжрегіональний турнір з міні-футболу на Кубок Петра Душейка «Футбол скликає друзів» цими вихідними вже всімнадцяте зібрав у спортивному комплексі селища Чорнобай ентузіастів улюбленої гри з багатьох куточків Черкащини. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Чорнобаївської РДА.

Турнір проходить із 2002 року і давно вийшов за межі району. Цього року участь у ньому взяли 6 команд: с. Великі Канівці, с. Лукашівка, с. Хрестителево, ФК «Колос-Урожай» (смт Чорнобай), с. Мехедівка (Драбівський район), ФК «Спарта» (м. Черкаси).

Відкриття турніру відбулося на високому рівні, за присутності голови районної державної адміністрації Сергія Джоболди, олімпійського чемпіона Андрія Хіміча, депутатів районної ради, представників селищної ради, голови федерації футболу Чорнобаївського району Юрія Батуріна та організатора цього турніру Петра Душейка, які привітали учасників змагань.

Ігри проходили надзвичайно активно. Неабиякий азарт та волю до перемоги показали всі команди, але у фінал вийшли команди з Чорнобаю і Хрестителевого. У напруженій боротьбі із рахунком 4:3 перемогла команда із Чорнобаю «Колос-Урожай». Друге місце в команди із села Хрестителево. На третьому місці команда із села Мехедівка Драбівського району.

Команда-переможець була нагороджена Кубком, грамотою, золотими медалями, за друге і третє місця команди отримали грамоти та відповідні медалі, а призери – грамоти за участь. Окрім цього, всі команди відповідно до місця отримали грошові винагороди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x