В Умані спіймали крадійку телефона

В Умані спіймали крадійку телефона

Поліцейські встановили особу жінки, яка викрала телефон своєї знайомої. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

До чергової служби Уманського відділу поліції звернулась місцева жінка, яка повідомила про крадіжку телефону. Поліцейським вона розповіла, що перебуваючи на роботі в кафе, вона залишила свій телефон, який заряджався, в гардеробі, а сама відлучилась на декілька хвилин. Повернувшись, виявила, що телефон зник.

Оперативники встановили особу злодійки – нею виявилась місцева жителька, яка раніше потрапляла в поле зору поліцейських. Поліцейським жінка розповіла, що коли прийшла на роботу до своєї знайомої, то побачила в гардеробі мобільний телефон, який заряджався. Скориставшись відсутністю його власниці, жінка викрала мобільний телефон, який в подальшому продала.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x