Житель Шполянщини убив товариша по чарці

Житель Шполянщини убив товариша по чарці

Підозрюваним виявився 26-річний житель одного із сіл Шполянського району. Його затримано та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько другої години ночі до чергової частини Шполянського відділення поліції зателефонував житель одного із сіл району та повідомив, що в своєму будинку він виявив труп чоловіка з явними ознаками насильницької смерті. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили особу померлого – ним виявився 33-річний місцевий житель. За словами заявника, чоловік разом зі своїм знайомим ввечері прийшов до нього в гості. Вони разом на кухні розпивали алкогольні напої. Потім заявник пішов спати, залишивши гостей самих. Коли прокинувся, виявив на підлозі труп одного з них.

Підозрюваним виявився 26-річний місцевий житель, якого знайшли за місцем проживання. Слідчому він розповів, що з потерпілим у нього виникла суперечка, яка переросла в бійку. Противника він декілька раз вдарив і пішов додому.

Чоловіку оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п\’ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x