Чорнобаївські піаністки стали лауреатами конкурсу «Україна єднає світ»

Чорнобаївські піаністки стали лауреатами конкурсу «Україна єднає світ»

24-25 лютого у м. Києві відбувся восьмий Міжнародний фестиваль–конкурс «Україна єднає світ». На фестивалі була музика і пісня, танець і художнє слово, акробатичні і гімнастичні виступи, циркові трюки, театри мод і багато інших номінацій, в яких змагалися учасники з України, Білорусії, Грузії, Румунії, Японії, Молдови. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Департаменту культури і взаємозвязків із громадськістю Черкаської ОДА.

Оцінювало конкурсантів журі, до складу якого входили відомі артисти. Голова журі – Корінець Зіновій Михайлович, народний артист України, Ада Роговцева – народна артистка України, лауреат премії ім. Т.Г.Шевченка, Тетяна Шеліга – заслужена артистка України, актриса, Степан Казанін – актор 95 кварталу.

Чорнобаївську школу мистецтв представляли піаністки Трохимчук Софія та Баранник Олександра, які посіли гідні місця серед переможців і стали лауреатами першої та другої премій. Дівчата зі своїми викладачами Лободою Оленою Валеріївною та Пхіденко Аллою Володимирівною сповна розкрили свій талант.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x