Астрологічний прогноз на березень 2018

Астрологічний прогноз на березень 2018

Овен (20 березня – 19 квітня)
Березень для вас виявиться вдалим у всіх нових починаннях. Варто замислитися над зміною декорацій у житті, а також над заощадженням певної суми коштів на омріяні великі покупки. Усі рішення ухвалюйте виважено, добре обдумуючи кожен крок. Так убезпечите себе від помилок щодо інвестицій. Також корисно цього місяця укладати довгострокові угоди щодо співпраці – це принесе чимало вигідних бонусів для майбутніх проектів. Проте вам варто подбати, щоб сили, які вкладаєте, мали нагоду відновитися, а ви – відпочити. Уникайте конфліктів із близькими та рідними, інакше сварки потягнуть за собою додаткові переживання й відволікатимуть вашу вагу від головних подій.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 5, 7, 11, 18, 22, 27, 29.
Дні, у які слід бути обережними: 4, 10, 15.

Тілець (20 квітня – 20 травня)
Зупиніться й озирніться довкола. За метушливою біганиною й надмірним бажанням реалізувати свої амбітні плани ви забули про себе, друзів і рідних. Виправляйте ситуацію, доки не стало надто пізно. Заплануйте затишні вечері, прогулянки та гучні посиденьки. Бурхливі емоції від таких заходів спрямовуйте на творчість та хобі – цьому ви також останнім часом приділяли мало уваги. Фінансова ситуація буде стабільною, тож можете потішити себе приємною дрібничкою. А ще уважно споглядайте за подіями – на вас цього місяця чекають унікальні можливості й цікаві перспективи.
Сприятливі дні гороскопу: 4, 7, 9, 11, 13, 15, 18, 19, 21, 28.
Дні, у які слід бути обережними: 3, 10, 14.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
На вас чекає багато подій цього місяця й незвична кількість запрошень на світські заходи. Тож наберіться сил, терпіння та інтересу, щоб отримати з усього, що відбуватиметься, користь. Варто подбати про своє здоров’я й красу, можливо, змінити імідж. Це допоможе відкрити в собі нові грані. Березень буде також щедрим на пропозиції додаткового підробітку. Проте згоджуватися на них варто лише в тому випадку, якщо вам справді не вистачає коштів. У особистому житті все залежатиме від вашої готовності відкритися комусь. Тут важливо внутрішньо пропрацювати проблему довіри до ближнього.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 5, 9, 11, 13, 18, 22, 23, 25, 29.
Дні, у які слід бути обережними: 4, 12, 17.

Рак (21 червня – 22 липня)
Цього місяця вам потрібно насолоджуватися наявним станом речей. На роботі й в особистому житті нарешті все налагодиться, головне – прагніть гармонії та внутрішнього спокою. Ваше здоров’я нині залежить лише від ваших емоцій, тому плекайте їх, наповнюйте позитивом своє серце. Із коштами проблем не буде, але варто бути трішки ощадливішими. Подбайте й про нові знання. Якщо відчуваєте нестачу необхідної інформації, то сміливо беріться за її освоєння. Це відкриє для вас нові шляхи і сприйняття, і руху вперед. Головне – бачити можливості й використовувати їх.
Сприятливі дні гороскопу: 3, 5, 8, 10, 12, 15, 17, 26.
Дні, у які слід бути обережними: 2, 9, 13, 19.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Це просто ідеальний час для того, аби відкривати нові горизонти й втілювати давні мрії. Якщо не зараз, тоді вже ніколи. Тому чітко визначте, які бажання мають здійснитися й рушайте на підкорення цих вершин. На матеріальному рівні – також успіх. Вам удасться заробити набагато більше, аніж раніше, проте ці гроші варто інвестувати й подвоїти. Щоб упоратися з тимчасовими труднощами, що періодично виникатимуть, маєте бути рішучими й дисциплінованими. А ще не забувайте тішити себе й відпочивати як слід. Зорі рекомендують вам здоровий сон та активний відпочинок.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 4, 7, 11, 14, 17, 19.
Дні, у які слід бути обережними: 2, 5, 13, 15.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Через вашу нерішучість напередодні в березні може виникнути низка проблем. Проте це не означає, що ви з ними не впораєтеся. Опануйте себе, припиніть шкодувати за минулим і починайте рух уперед. У такому разі зорі вас підтримають і нададуть безліч можливостей для реалізації ідей, а ще подарують неймовірні сюрпризи. Ви лише дуже тих сюрпризів не лякайтеся. Візьміться активно за зміцнення свого здоров’я та покращення настрою. Для цього використовуйте всі доступні засоби.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 4, 7, 8, 11, 13, 15, 19, 22.
Дні, у які слід бути обережними: 3, 10, 14.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Спробуйте більше відкривати свої емоції. Не обов’язково показувати їх іншим, просто прийміть самі для себе свої почуття й відчуття. Тоді точно знатимете, що з ними роботи і як будувати стратегію поведінки. Березень приготував чимало сюрпризів у професійному середовищі – можлива навіть зміна професії. Вам доведеться забути про лінощі й нудьгу, вир подій захопить вас у свій полон і не відпускатиме, поки ви не досягнете бажаного результату у фінансовому забезпеченні й моральному задоволенні власною працею. До всього, вам удасться швидко й без перешкод вирішити всі побутові проблеми.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 5, 8, 11, 13, 16, 19, 22.
Дні, у які слід бути обережними: 3, 9, 12, 15.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Цього місяця всі події залежатимуть від вашої поведінки, а вона, своєю чергою, залежатиме від настрою та емоцій. Тому навчіться стримувати негативні прояви або ж знайти для цієї енергії інший вихід. Також можете в цей період сміливо реалізовувати свої творчі замисли й пробувати себе в нових професійних ролях. Водночас пам’ятайте про відпочинок і цікаве дозвілля. Влаштовуйте собі цікаві поїздки та затишні зустрічі з друзями. Зверніть увагу на фінанси, їх варто поберегти від імпульсивних покупок. Хоча на матеріальному рівні на вас чекають приємні зміни.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 3, 5, 8, 10, 13, 15, 19, 22.
Дні, у які слід бути обережними: 4, 9, 14, 17.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Потрібно чітко визначити пріоритети у своїх бажаннях і вже від того планувати свої дії щодо досягнення успіху. Цього місяця вам доведеться багато спілкуватися з різними людьми, тому наберіться витримки й толерантного ставлення до незвичних проявів чужого настрою. Із грошима будьте обережні, але можете дозволити собі приємнощі. Варто обережно поставитися до власного здоров’я, особливо зверніть увагу на свій психологічний стан. Щоб навести лад в особистому, упорядкуйте у власні думки і дайте собі трішки перепочинку від нескінченної вимогливості до свого Я. Березень має пройти продуктивно на всіх сферах життя.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 6, 8, 9, 10, 11, 14, 18, 19, 22, 27.
Дні, у які слід бути обережними: 5, 13, 15.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Буде багато неочікуваних подарунків від долі. Головне – бачити можливості й використовувати їх із максимальною вигодою та користю для себе. Будьте впевненими, цей період вашого професійного життя минатиме під гаслом: «Багато працювати – багато заробляти», тому скаржитися на відсутність коштів не доведеться. Єдиний мінус у ситуації: обіцяних гонорарів доведеться трішки почекати. Цього місяця також можлива зустріч із важливим партнером у перспективному майбутньому проекті. А щоб не втрапити в неприємну емоційну пастку, бережіться порожніх розмов і остерігайтеся незнайомців.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 3, 5, 9, 12, 15, 22, 24.
Дні, у які слід бути обережними: 4, 10, 13.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Березень для вас буде небезпечним гучними конфліктами та затяжними сварками на порожньому місці. Варто бути дуже обережними у висловлюваннях та вчинках, прораховувати свої кроки й дії наперед. Цього місяця вдасться здобути цінний досвід у новій галузі знань чи сфері діяльності. Будьте практичними й дивіться на всі пропозиції з погляду перспективи й вигідних для вас, насамперед, умов. Якщо бажаєте змін у житті – вони минуть спокійно, але ініціювати їх варто в другій половині місяця. Бережіть свій гаманець від заздрісників, не варто розголошувати інформацію про свої успіхи.
Сприятливі дні гороскопу: 3, 5, 7,10, 13, 15, 16, 19, 22, 24.
Дні, у які слід бути обережними: 4, 12, 17.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Забудьте про скромність. Маєте талант – демонструйте його. А за свою працю беріть адекватну ціну. Припиніть применшувати свої здобутки – час зрозуміти, що ви варті більшого й можете досягти набагато кращих результатів. Якщо ваші нерви не витримуватимуть напруження на роботі, то це сигнал до пошуків кращого місця для себе. Прислухайтеся до внутрішнього голосу та власних бажань. Ситуація із фінансами буде стабільною до кінця місяця, далі – шукайте підробіток. Проводьте більше часу з рідними, гуляйте на свіжому повітрі, вирушайте в недалекі подорожі. Проте бережіться застуди та інфекційних захворювань.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 3, 5, 7, 8, 10, 13, 14, 16, 19.
Дні, у які слід бути обережними: 4, 12, 17.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x