Чорнобаївські бандуристки – лауреати Всеукраїнського фестивалю

Чорнобаївські бандуристки – лауреати Всеукраїнського фестивалю

З 23 по 27 лютого в м. Кропивницький відбувся щорічний, традиційний Всеукраїнський фестиваль-конкурс виконавців на народних інструментах «Провесінь». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА.

Організатор конкурсу Міністерство культури України. У конкурсі взяли участь учні дитячих музичних шкіл, шкіл мистецтв та музичних училищ України. Чорнобаївську школу мистецтв у категорії бандуристи-інструменталісти, де змагалось 38 конкурсантів із всієї України, гідно представили талановиті учениці – Вікторія Яременко та Аліна Мурав’я. Журі конкурсу – професори, доценти Національної музичної Академії України ім. П.І. Чайковського, заслужені артисти України високо оцінили рівень підготовки бандуристок Чорнобаївської школи мистецтв.

Вікторія Яременко отримала Диплом лауреата І ступеня, Аліна Мурав’я – диплом лауреата II ступеня. Завдяки творчій наполегливості, професійній співпраці талановитих викладачів школи мистецтв Л.Є. Райман і Т.Е. Танцюри та концертмейстера Л.М. Лисенко учениці виконали конкурсні програми на високому рівні. Викладачів нагороджено сертифікатами за підготовку переможців конкурсу. Поїздка на Всеукраїнський фестиваль-конкурс відбулася завдяки підтримці депутат обласної ради Р.П. Буданцева, який завжди сприяє розвитку талановитих учнів-бандуристів, депутату районної ради В.С. Бормишева, приватного підприємця М.М. Муньки, батьків та родичів конкурсанток.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x