Звернення народного депутата Г.Бобова щодо викрадення представника ВО «Свобода» Василя Сергієнка

Звернення народного депутата Г.Бобова щодо викрадення представника ВО «Свобода» Василя Сергієнка

Народний депутат України Геннадій Бобов (група «Економічний розвиток») звертається до органів внутрішніх справ, прокуратури і Служби безпеки України з вимогою забезпечити неупереджене і справедливе розслідування в справі викрадення представника ВО «Свобода» Василя Сергієнка.

«Я неодноразово в останні два місяці наголошував на необхідності наведення порядку в районах Черкаської області, де сьогодні представники криміналітету почувають себе вільно і намагаються дестабілізувати ситуацію. Викрадення представника «Свободи» Василя Сергієнка ще раз підтвердило те, що в області потрібно навести порядок. Переконаний, що в найближчий час він буде наведений силами влади в законний спосіб.

Я звертаюся до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і Голови СБ України Валентина Наливайченко взяти під особистий контроль цю справу. Зі свого боку докладу всіх зусиль для того, щоб допомогти в розслідуванні щодо зникнення Сергієнка.

Я оголошую винагороду в 50 000 гривень за інформацію, що дозволить слідству знайти активіста ВО «Свободи» В.Сергієнка.
Переконаний, що викрадення В.Сергієнко має політичні цілі. Вважаю неприпустимим використовувати подібні методи в політичній боротьбі.\”

Народний депутат України
Геннадій Бобов

Нагадаємо, що 4 квітня близько 20.30 вечора у власному дворі здійснено напад та викрадення активного прихильника ВО «Свобода», журналіста Василя Сергієнка. Черкаська обласна організація ВО \”Свобода\” звернулася до правоохоронних органів з заявою до обласного управління міліції та обласної прокуратури негайно узяти під особистий контроль справу пошуку Василенка та його викрадачів.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прийняв звернення народного депутата України Г.Б. Бобова. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x