Уманчанин заради пляшки пішов на крадіжку

Уманчанин заради пляшки пішов на крадіжку

Зловмисник зважився на крадіжку, щоб заробити на чергову пляшку оковитої. Наразі його затримано. Викрадені речей вилучено, його дії кваліфіковані частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Про це інформує прес-служба міліції.

До чергової частини Уманського райвідділу міліції звернулася жителька одного із сіл району й повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що вдома її не було лише декілька годин, а повернувшись виявила сліди злочину. Вікно будинку розбите, відсутні деякі продукти харчування і електродуховка. Крім цього, з підсобного приміщення зникла господарська сівалка й інші металеві вироби.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці дізналися, що нещодавно 46-річний місцевий житель, який раніше вже мав проблеми із законом пропонував селянам за символічну плату придбати господарський інвентар. Зібравши достатньо доказів, які підтверджували його причетність до скоєння крадіжки, оперативники затримали підозрюваного та доставили його до райвідділу міліції.

На допиті в слідчого чоловік зізнався у скоєному. Він розповів, що помітив, як сусідка пішла з дому. Користуючись нагодою проник до будинку. Не знайшовши коштовностей і грошей зловмисник прихопив те, що можна було продати. Крадені речі згодом виміняв на горілку.

Наразі речові докази вилучено. Слідчим відділенням Уманського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисник може потрапити до в’язниці на строк від трьох до шести років. Триває досудове слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x