Як розірвати шлюб або стягнути аліменти – нагальні питання, які цікавили черкащан з початку року

Як розірвати шлюб або стягнути аліменти – нагальні питання, які цікавили черкащан з початку року

Питання сімейного права були найбільш актуальними у черкащан з початку цього року. Загалом, людей цікавили зміни в законодавстві щодо стягнення аліментів та санкції, які можуть бути застосовані до боржника, розірвання шлюбу та поділ майна подружжя, розірвання шлюбу протягом вагітності дружини та протягом першого року після народження дитини.
Нагальними також є питання щодо соціального забезпечення: перегляд розміру нарахованої субсидії, умови призначення пільгових пенсій, доплати до пенсії для дітей війни, порядок отримання матеріальної компенсації за втрачене житло в зоні АТО.
Чимало питань у черкащан виникало й при звільненні зі Збройних сил України та працевлаштування учасників АТО, допомога по безробіттю таким особам.
Доволі новими є питання щодо укладення договорів з сімейним лікарем щодо медичного обслуговування.
У вирішенні цих та інших проблем, жителям нашої області сприяли, у межах компетенції, фахівці центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області.

Як розірвати шлюб або стягнути аліменти – нагальні питання, які цікавили черкащан з початку року

Більш детально ознайомитися з проблемами правового характеру, які виникали у жителів районів нашої області з початку 2018 року, ви можете за допомогою інтерактивної карти регіону, поданої нижче за коротким посиланням.
https://goo.gl/5VBDKE

Компетенція місцевих центрів з надання БВПД доволі широка. Коло питань, які вирішують фахівці системи, у тому числі й адвокати, не обмежене наданим переліком питань. Подана вище інформація – це оперативні дані станом на січень-лютий 2018 року, узагальнені фахівцями центрів. Отримати фахову безоплатну правову допомогу з приводу перерахованих та інших питань можна в Регіональному та місцевих центрах з надання БВПД в Черкаській області.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213103

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x