За добу на дорогах Черкащини рятувальники допомогли 58 особам

За добу на дорогах Черкащини рятувальники допомогли 58 особам

Станом на ранок 2 березня проблемні ділянки на автодорогах області відсутні. За добу 1 березня підрозділи Управління надавали допомогу водіям, чиї автомобілі стали заручниками снігових заметів, у 22 випадках. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Так, о 13:35 біля села біля Петропавлівка городищенські рятувальники витягли зі снігових заметів два вантажні автомобілі та 13 легкових, в салоні яких загалом перебувало 18 осіб.

Цього ж дня о 15:15 до кам’янських рятувальників надійшло повідомлення про авторефрижератор, що внаслідок ожеледиці потрапив у кювет. На місці події працювали рятувальники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини, які витягли автомобіль із кювету, після чого той продовжив свій рух.

Загалом за добу рятувальники допомогли подолати негоду водіям 31 вантажного та 22 легкових автомобілів, надано допомогу 58 громадянам у Черкасах, Городищенському, Золотоніському, Жашківському, К.-Шевченківському, Смілянському, Кам’янському, Тальнівському, Уманському та Шполянському районах.

По Черкаській області за період роботи надано допомогу 3355 особам, вивільнено 1943 автотранспортних засобів. З початку року різнопланова допомога населенню надавалась 436 разів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x