Черкаські навчальні заклади підуть на вимушені канікули

Черкаські навчальні заклади підуть на вимушені канікули

І спричинило таке рішення Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зовсім не негода, а тимчасове обмеження споживання газу, через заявлений Міненергетики та вугільної промисловості дисбаланс в 15−20 млн. кубів на добу.

Навчання у загальноосвітніх закладах буде припинено з 3 по 7 березня. А температурний режим у них на цей час керівники установ мають знизити до технологічного мінімуму. Щодо медичних закладів, то вони мають подбати про джерела резервного живлення.
Між іншим, як заявив на засіданні представник від Черкаської ТЕЦ, певною мірою заявлене обмеження Черкасам не є таким страшним. Бо ТЕЦ опалює місто на 80 % завдяки вугіллю. А Припортова котельна на «Митниці», яка живиться голубим паливом, торік модернізована та працює з урахування технологічного мінімуму та суцільної економії.

На засіданні прозвучала ініціатива керівника міськрайонного відділення ДСНС Андрія Хижняка про доцільність утворення спеціальної робочої групи, яка буде цілодобово моніторити стан газопостачання в Черкасах. Відповідно вживати необхідних заходів на рівні виконавчого комітету.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x