Черкаських держслужбовців навчають діловій англійській мові

Черкаських держслужбовців навчають діловій англійській мові

У Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочався постійно діючий тематичний семінар «Ділова англійська мова в сфері державного управління та місцевого самоврядування» для керівників та спеціалістів структурних підрозділів обласної державної адміністрації, виконавчого апарату обласної ради, Черкаського міськвиконкому, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, повідомляють в Черкаській ОДА.
Семінар проводиться в Центрі вже третій рік поспіль, був започаткований в межах Указу Президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні».

Головна мета навчання за програмою семінару – підвищення рівня володіння діловою англійською мовою державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування, розвиток навичок говоріння, аудіювання, читання та письма, корекція вимовних та граматичних навичок, розширення словникового запасу. Реалізовує програму семінару Вікторія Токарчук – кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри англійської філології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.
На першому занятті усі слухачі семінару пройшли попереднє вхідне тестування для визначення рівня мовленнєвої компетенції.
За інформацією директора Центру Сергія Демченка, ураховуючи актуальність семінару та потреби у підвищенняпублічними службовцями рівня професійно спрямованої іншомовної компетентності, у Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у 2018 році заплановано два постійно діючі семінари з ділової англійської мови.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x