У Черкасах відгримів «Весняний вітер»

У Черкасах відгримів «Весняний вітер»

3-го березня у приміщенні Палацу спорту «Будівельник» стартував щорічний Відкритий Всеукраїнський фестиваль хореографічного мистецтва та змагання із сучасних танців «Весняний вітер». У рамках фестивалю – міський фестиваль хореографічного мистецтва та змагання із сучасних танців на Кубок міського голови. Цьогоріч 2 500 танцівників із різних куточків України прибули до Черкас, щоб продемонструвати свою майстерність у сучасних хореографічних стилях та напрямках, повідомляють організатори.

Фіналом першого дня масштабних змагань стало вручення головної нагороди фестивалю – Кубка міського голови. Переможцем мистецького заходу став зразковий художній колектив сучасної хореографії «Імпульс». Знаний у місті і за його межами танцювальний колектив урочисто привітали та нагородили почесним кубком Ігор Волошин, заступник міського голови, і Марина Бакланова, заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

У Черкасах відгримів «Весняний вітер»

Організатори фестивалю – народний художній колектив сучасної хореографії «Вікторія», позашкільний навчальний заклад «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради та Всеукраїнська громадська організація Асоціація сучасного та естрадного танцю України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x