Перший півфінал \”Ліги сміху\” відбувся у Золотоноші

Перший півфінал \”Ліги сміху\” відбувся у Золотоноші

Найперша інтрига вечора-хто стане володарем золотого крісла тренера, яке необхідно викупити з аукціону. Володар крісла мав право голосу нарівні із суддями змагання. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Золотоніської міської ради.

За півтори тисячі гривень \”крісло\” викупив Вадим Гайович, депутат облради. На розсуд суддів команди презентували по два конкурси: домашнє завдання на тему \”Якби ви знали паничі\” та конкурс пісні. Найперша команда \”Блік\” у першому конкурсі, залучившись підтримкою учнів спромоглися підняти 4 тренера.

Команди ж \”Все красиво\” та \”Зважені і щасливі\” зіграли на патріотизмі та підняли з крісел усіх членів журі. Наймолодші конкурсанти \”Екстрім\” неординарними жартами заробили у першому конкурсі три бали. Конкурс пісні видався більш цікавим. Саме тому три команди:\”Блік\”, \”Все Красиво\” та \”зважені і щасливі\” отримали максимальний бал. За результатами півфіналу далі гратимуть дві команди:\”Зважені і щасливі\” та \”Все красиво\”. Золотоніські гумористи спромоглися зібрати на лікування мешканців міста майже 17 тисяч, адже мета \”Ліги сміху\” – сміх заради життя

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x