Черкаському інституту банківської справи – 50!

Черкаському інституту банківської справи – 50!

50-річчя відзначає цього року Черкаський навчально-науковий інститут Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи». Вітали колектив та студентську молодь з ювілеєм в обласній філармонії. Тут зібралось чимало гостей не лише з Черкащини, а й зі столиці та різних областей України. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

Акумулюючи досвід провідних університетів світу та здійснюючи на цій основі реформування всіх сфер діяльності, Черкаський інститут впевнено наближається до європейських і світових цінностей. Відомо, що на сьогодні заклад співпрацює з 8 іноземними вузами, зокрема з Німеччини, Білорусі, Латвії, Литви, Казахстану, Польщі, Іспанії, Узбекистану. Інститут тісно співпрацює з багатьма роботодавцями Черкащини, зокрема з Черкаським обласним управлінням АТ «Ощадбанк», Черкаським головним регіональним управлінням ПАТ КБ «Приватбанк», Філією Першого Українського Міжнародного банку в Черкаській області, Черкаською філією «Страхова компанія «ТАС» тощо.

Черкаському інституту банківської справи – 50!

– Ми пишаємося успіхами випускників Черкаського інституту, тому що вони є висококваліфікованими фахівцями в різних сферах діяльності, – говорить директор Черкаського інституту, к.е.н., доцент Наталія Рогова. – Це юристи і адвокати, бухгалтери, аудитори, банкіри та ін. Поміж них багато відомих нині людей.

Навчальний заклад привітав перший заступник голови ОДА Віталій Коваль:

– Від імені обласної влади щиро вітаю з ювілеєм педагогів, студентів закладу, а також ветеранів, які своє наполегливістю, знаннями, вміннями передали освітню естафету молодим. Робота викладачів, можливо, часом не помітна, спрямована на те, аби студенти крокували в майбутнє з новими знаннями, мали змогу креативно їх застосовувати. Маємо нині безліч викликів, соціальних, геополітичних, економічних, фінансових, однак саме це дає змогу постійно модернізовуватись, втілюючи в життя всі ті знання, які дають висококваліфіковані спеціалісти Інституту банківської справи. Отож, не зупиняйтесь на досягнутому, пам’ятайте про ветеранів, виховуйте не лише фахівців своєї справи, а й справжніх громадян України. Адже сьогодні, інвестуючи в освіту, ми формуємо майбутнє нашої держави.

Віталій Коваль також вручив керівниці інституту Почесну грамоту обласної державної адміністрації.

До вітань долучилася ректор Державного вищого навчального закладу Університету банківської справи, заслужений економіст України Анжела Кузнєцова, представники університетської спільноти з інших областей, Міністерства освіти та науки України, управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, керівники фінансово-кредитних установ, випускники різних років та ін.

Під час святкування ювілею у Черкаській філармонії гості ознайомилися з виставкою чорно-білих світлин «Як все починалось…» та «Історія в обличчях…», книжковою колекцією «Наукові здобутки Черкаського інституту», експозицією про сучасні досягнення інституту, фотовиставкою творчих робіт викладачів Черкаського інституту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x