Золотоніська поліція затримала магазинних злодіїв

Золотоніська поліція затримала магазинних злодіїв

Затриманими виявились співмешканці – 36-річний чоловік та 31-річна жінка. Вони вночі проникли до магазину, звідки викрали продукти харчування, магнітолу та кошти в сумі 20 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції зателефонувала продавчиня одного із магазинів району та повідомила про крадіжку. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям жінка повідомила, що зранку, коли прийшла на роботу, виявила зламані двері до приміщення, а зсередини викрадено продукти харчування, магнітолу та 20 тисяч гривень.

Жінка додала, що в крадіжці підозрює двох осіб – чоловіка та жінку, які ведуть аморальний спосіб життя та навідуються до її магазину щодня. Правоохоронці вирішили перевірити вказаних осіб на причетність. У них вдома працівники поліції виявили викрадені речі.

За даним фактом слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x