Дорогі жінки! Від усього серця дозвольте привітати вас зі святом 8 Березня!

Дорогі жінки! Від усього серця дозвольте привітати вас зі святом 8 Березня!

Хто б що не казав, але Міжнародний жіночий день в Україні давно вже став звичним та абсолютно неідеологічним святом усіх жінок. Я прихильник того, щоб представниці прекрасної статі отримували максимальну кількість уваги, доброти, ніжності та любові від своїх близьких цілий рік. Однак усе-таки свято 8 Березня є особливим весняним днем і прекрасною традицією, яка дозволяє в повній мірі віддати належну шану всім жінкам!

Свято 8 Березня постало в західному світі, а згодом і в СРСР, як символ рівних прав жінок із чоловіками. Для України ця тема завжди була менш актуальною ніж для західного світу, чи, тим більше, країн Азії. Українки завжди відігравали провідну роль в родині та державі, керували, часом непомітно, багатьма важливими процесами, а чоловіки відносилися до прекрасної статі з повагою та шаною.

Імена наших Берегинь відомі далеко поза межами нашої країни, адже багато українських жінок прославили свою рідну землю в державотворенні, праці, науці, літературі, мистецтві. Немає такої сфери, де б не відзначилися найкрасивіші, найрозумніші і наймудріші у світі українки.

Саме ви, дорогі наші жінки, тримаєте на своїх тендітних плечах майбутнє нашої держави. Ви рухаєте вперед наше суспільство, піклуєтеся про майбутні покоління, створюєте в родині лад і затишок. Без вас неможливе нове життя, злагода і мир, справжнє щастя. Де б ви не докладали своїх зусиль – це завжди поступальний рух уперед, креативність і відповідальність, ефективність та виваженість.

Нехай же кожен день приносить Вам радість і натхнення. Нехай добро та любов стануть вірними супутниками на Вашій життєвій стежці. Нехай у душі завжди прекрасними квітами буяє весна! Нехай тепло Вашої душі розтоплює все навколо і несе світу мир і злагоду!

Хочу побажати Вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, радості та оптимізму! Бажаю, щоб кожний день для Вас був святковим, усі незгоди – скороминучими, а доля щиро посміхалася Вам щохвилини! Нехай у Вашій оселі завжди панує тепло та затишок, а у Вашому серці – любов!

Зі святом Вас!

Щиро Ваш, народний депутат Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x