Арештували жінку-вбивцю з Христинівщини

Арештували жінку-вбивцю з Христинівщини

Христинівським відділом Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудовим розслідуванням установлено, що 02.03.2018 в м. Христинівка 21-річна місцева жителька, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час суперечки зі своїм знайомим умисно нанесла йому ножове поранення в область голови, спричинивши останньому тілесні ушкодження, від яких наступила смерть потерпілого. Про це “Нова Доба” дізналася в Прокуратурі Черкаської області.

Жінку, яка в минулому вже мала проблеми із законом та була раніше судима, затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) Кримінального кодексу України.

Ухвалою слідчого судді Христинівського районного суду стосовно підозрюваної обрано запобіжний захід тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, його хід перебуває на контролі Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x