ФК \”Тальне\” – фіналіст Кубку Черкащини з футзалу

ФК \”Тальне\” – фіналіст Кубку Черкащини з футзалу

Тальнівська команда ставала володарем кубку області з великого футболу. Є амбіції тепер вибороти і почесний футзальний трофей. Про це “Нова Доба” дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

Футзальна команда ФК«Тальне» є складовою частиною футбольного клубу «Тальне», який виступає в першості Черкаської області з футболу. У цьогорічному розіграші Кубку Черкаської області з футзалу ФК«Тальне» був представлений двома колективами ФК«Тальне» та ФК«Тальне-2». Особливістю є те, що команда складається, виключно, з місцевих вихованців, не лише в Кубку, а й у чемпіонаті.

Історія головної команди Тальнівщини бере свій початок з 50-х років ХХ ст. Спершу, команда називалась «Авангард», в кінці 60-х команда змінила назву на «Будівельник». В середині 90-х колектив виступав, як «КХП-ТАЛЬНЕ». Свою нинішню назву – ФК «Тальне» команда отримала на початку 2000-х років.

Найбільшого успіху тальнівська футбольна команда досягала в 90-х роках, ставши чемпіонами Черкаської області в 1998-му та 1999-му роках, а в 1996 та 1997 завойовувала срібні медалі чемпіонату. У розіграшу кубку команда виходила до фіналу чотири рази: в 1985, 1991, 1997, 1998 роках, але завоювати Кубок змогли лише в 1997 році. У новітній історії команда досягла успіху в 2014 році, ставши бронзовим призером першості Черкаської області з футболу.

Зараз ФК«Тальне» має в своїй структурі дитячий футбольний клуб «Тальне» і існує за підтримки президента Тульчинського С.Б, віце-президента Каплюченка О.Д та місцевої влади.

Тальнівська земля багата на футбольні таланти,та найбільшого успіху з місцевих вихованців досяг Кушніров Дмитро, який в скаді збірної України гравців віком до 19 років, в 2009 році став чемпіоном Європи з футболу.

ФК «Тальне» спробує завоювати Кубок Черкащини по футзалу і при цьому продемонструвати яскраву та змістовну гру, яка сподобається вболівальникам!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x