Черкащанин виніс із задимленої квартири непритомну бабусю

Черкащанин виніс із задимленої квартири непритомну бабусю

Близько 22 години негайної допомоги спецслужб потребували на вулиці Чехова у багатоповерховому будинку. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Патрульні швидко прибули на виклик та на балконі під`їзду виявили чоловіка, який тримав на руках жінку похилого віку. Це був 31-річний черкащанин та 80-річна машканка квартири, де сталося займання.

Черкащанин виніс із задимленої квартири непритомну бабусю Чоловік розповів, що коли йшов у гості до товариша, відчув запах диму, тоді відчинив перші двері до квартири. Інші двері були замкнені. Чоловік їх вибив. Усе помешкання було в диму.

Перше, що зробив черкащанин – перекрив газ, потім відчинив двері балкону для провітрювання. Вже на балконі помітив бабусю, яка сиділа в кріслі без свідомості. Він взяв її на руки та виніс у під`їзд. Тоді викликав поліцію та швидку.

Потерпілу вдалося врятувати, її госпіталізували до 3-ї міської лікарні. На місці працювала служба ДСНС. Можливо, причиною займання було необережне поводження з побутовими предметами. Далі у справі займаються слідчі.

Як повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області, загорання виникло в квартирі на шостому поверсі 9-поверхового будинку. Активне втручання мешканців будинку у ситуацію дозволило ліквідувати загорання на кухні підручними засобами ще до прибуття на місце події чергового караулу 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x