Депутати вирішили нагородити тих, хто врятував Черкаси від сніжної катастрофи

Депутати вирішили нагородити тих, хто врятував Черкаси від сніжної катастрофи

Нагородити за героїчні зусилля у подоланні наслідків негоди. Із таким проханням депутат Тарас Коломієць звернувся до колег на сесії міської ради. Він попросив дати доручення департаменту фінансової політики віднайти механізм для відзначення переліку працівників, який він зачитав на сесії. Втім, не всі з них сприйняли це позитивно, що спричинило палку суперечку. Урешті, депутатський корпус таки погодився відзначити працівників ДСНС та ПАТ «Черкасиобленерго». Однак за умови, що таке рішення попередньо має бути розглянуте на профільній комісії.
− У кінці січня черкасці прожили непростий тиждень, внаслідок аномальних снігопадів стався порив електромережі і люди три дні сиділи без світла, — аргументував Тарас Коломієць. − Плече нам підставили рятувальники та працівники ПАТ «Черкасиобленерго», тому ми пропонуємо відзначити їх.

Натомість йому апелював депутат Павло Карась:
− Гірше нівелювати міську нагороду не можна. Якщо так, то потрібно нагородити всіх працівників медичної невідкладної допомоги, всіх працівників Водоканалу і так далі. Давайте не перетворювати міську нагороду на пустий папірець.
Після вислуховування всіх думок та традиційного на сесіях перекидання словесними обвинуваченнями рішення про заохочення тих, хто врятував місто від наслідків снігового колапсу, таки було ухвалено більшістю депутатів.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x