Працівницю центру реабілітації судитимуть за незаконне позбавлення волі підопічної

Працівницю центру реабілітації судитимуть за незаконне позбавлення волі підопічної

Драбівським ВП Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.146 КК України, а саме незаконне позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

У травні 2017 року координатор однієї із молодіжних громадських організацій у нічний час доби привезла жительку м. Київ у центр соціально-психологічної реабілітації нарко- та алко-залежних жінок, який розташований у Драбівськосу районф Черкаської області, з метою добровільно позбавити її депресії та алкогольної залежності. Під час перебування жінки на території центру вона постійно перебувала під наглядом наставника та керівника програми реабілітації.

Проте жінка сказала керівнику програми реабілітації, що відмовляється проходити реабілітацію та зі сварками почала вимагати викликати її близьких, щоб вони організували її виїзд додому у Київ.

Керівник програми реабілітації ввела в оману інших учасників реабілітації, буцімто жінка страждає на психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання алкоголю («біла гарячка»).

Залучивши жінок із числа реабілітантів, наказала їм тримати руки та ноги потерпілої, зв’язала їй руки і ноги. Після чого помістила жінку до погребу, де незаконно, проти волі потерпілої, утримувала її.

28 лютого обвинувальний акт направлено до суду, правопорушниці загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x