На Монастирищині й Христинівщині прийнято в експлуатацію 38 км водогону

На Монастирищині й Христинівщині прийнято в експлуатацію 38 км водогону

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області прийнято в експлуатацію новозбудовані та реконструйовані водогони в селах Монастирищенського й Христинівського районів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ДАБІ України.

Зокрема, в селі Шабастівка Монастирищенського району збудовано 12,3 км водопровідної мережі по вулицях Центральна, Перемоги, Берегова, Набережна, Гагаріна, Ланівська, Миру.

У смт Верхнячка Христинівського району прокладено 9 км розвідного водогону по вулицях Перемоги, Садова, Курортна, Першотравнева, Сонячна, Харченка, Жовтнева, Набережна та по провулках Садовий і Кооперативний.

Загальна протяжність новозбудованих мереж водопостачання складає 21,3 км.

У той же час, у селі Івангород Христинівського району закінчено реконструкцію 17,026 км водогону, що забезпечує водою мешканців 11-ти вулиць.

Загалом з початку 2018 року Управлінням Держархбудінспекції на Черкащині зареєстровано 230 дозвільних документів у сфері будівництва. Серед них – 90 повідомлень про початок виконання будівельних робіт, 138 декларацій про готовність об’єкта до експлуатації та 2 сертифікати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x