У Смілі затримали злодія, який постійно проживав у готелях

У Смілі затримали злодія, який постійно проживав у готелях

Раніше судимого 24-річного жителя Луганської області затримали із викраденими речами в одному із готелів Сміли. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікації ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про крадіжку. Чоловік розповів поліцейським, що до його будинку потрапив невідомий шляхом віджиму металопластикового вікна. Викрав травматичний пістолет, 50 патронів, 150 доларів США, два мобільних телефони та планшет.

Було встановлено чоловіка, який вчинив правопорушення. Ним виявився раніше судимий 24-річний житель Луганської області. Його знайшли разом з викраденим майном в одному із готелів міста. Зі слів підозрюваного стало відомо, що після звільнення з місць позбавлення волі він проживав у готелях різних областей України. Кошти на прожиття та харчування заробляв крадіжками.

Речові докази вилучено. За даним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваному оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання до 6 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x