На Чигиринщині вшанували пам\’ять загиблих добровольців

На Чигиринщині вшанували пам\’ять загиблих добровольців

14 березня 2018 року вся Україна вшановує людей, які за покликом серця, а не за повісткою військомату стали на захист кордонів Батьківщини. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань Верховною Радою України було прийнято установити в Україні День українського добровольця. Про це «Нова Доба» від прес-служби Чигиринської районної державної адміністрації.

Це свято тих, хто став солдатами, тому що того вимагав обов’язок – боронити рідну землю від ворога. У цьому святі – героїзм українських чоловіків.

В цей день голова районної державної адміністрації Володимир Клименко, голова районної ради Валентина Алєксєєвець, заступник голови районної ради Валерій Невгоденко, секретар міської ради Олександр Іванов, благочинний Чигиринського району Володимир Гладковський, протоієрей Василь Циріль та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій зібралися біля пам’ятника Героям Небесної Сотні щоб покласти квіти та вшанувати пам’ять тих, хто ціною власного життя пробудив у свого народу почуття патріотизму та гідності, виборюючи волю і честь українського народу.

Також цього дня керівники району, міста та духовенство відвідали могили загиблих воїнів АТО Павла Антоненка та Віталія Рясіченка.
В скорботній хвилині мовчання згадали їх подвиг та поклали квіти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x