У Чорнобаї відбулася особиста першість району з шахів пам’яті Анатолія Ідова

У Чорнобаї відбулася особиста першість району з шахів пам’яті Анатолія Ідова

10 березня у Чорнобаї вже вп’яте поспіль відбулася відкрита особиста першість району з шахів пам’яті Анатолія Ідова. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Чорнобаївської РДА.

Випробувати свої сили до районного Будинку культури приїхали учасники різного віку та рівня підготовки з Чорнобаївського району та м. Черкас.

– Ми зібралися, аби вшанувати світлу пам’ять людини, яка присвятила значну частину свого життя розвитку спорту в районі. Маючи гострий розум, Анатолій Ідов умів досягати поставлених цілей. Умів і любив грати в шахи. Тому саме особисту відкриту першість району з шахів ми присвятили його пам’яті, – зазначив на відкритті першості голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда.

Анатолій Ідов більше тридцяти років віддав розвитку фізичної культури і спорту Чорнобаївського району. Працював на різних посадах: починаючи з інструктора-методиста фізичної культури колгоспу «Родина», до начальника відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації. Вся його робота була спрямована на об’єднання зусиль спортсменів для досягнення перемоги та примноження слави Чорнобаївського району. Під керівництвом і безпосередньою участю Анатолія Володимировича спортивна робота в районі неодноразово визнавалася однією з кращих в області.

– Анатолій Володимирович займався багатьма видами спорту, але шахи були для нього як відпочинок, – розповів Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко.

Шахові баталії тривали кілька годин.У загальному заліку місця розподілилися так:
І місце – Володимир Колісник із Крутьок;
ІІ місце – Геннадій Стилик із Чорнобаю;
ІІІ місце – Петро Шостак із Черкас.

Переможці отримали грошові винагороди, грамоти та медалі. Турнір проводився з ініціативи районної державної адміністрації та районної ради за підтримки асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» та Черкаської обласної федерації шахів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x