Мешканцям житлового сектору Сміли нагадали правила безпеки

Мешканцям житлового сектору Сміли нагадали правила безпеки

З початку року на Смілянщині виникло 19 пожеж, близько 80 відсотків з яких припадає на житловий сектор. Тому 13 березня співробітники Смілянського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області здійснили профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору міста. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Інспектори ДСНС, у першу чергу відвідали помешкання, в яких уже виникали пожежі. Аби запобігти повторенню біди, рятувальники, розповідали господарям про важливість дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Зокрема, співробітники ДСНС наголосили на необхідності стежити за станом електромереж, обігрівальних приладів, а також на забороні куріння у ліжку, адже згідно статистики основна причина пожеж з трагічними наслідками залишається саме необережність під час паління, часто у нетверезому стані.

Аби люди пам’ятали та дотримувалися елементарних правил пожежної безпеки, фахівці Служби порятунку вручали пам\’ятки з основними правилами безпеки та алгоритмом дій у випадку виникнення пожежі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x