Як стимулювати ріст волосся?

Як стимулювати ріст волосся?

Багато людей страждають від випадіння волосся, не знаходячи рішення проблеми. Це може бути пов’язано з багатьма факторами, такими, як гормони, гени, стрес, харчування тощо. Пропонуємо вам нескладні способи боротьби зі втратою волосся

Розслабте шкіру голови
Напруга перешкоджає потоку крові до коренів волосся, що може викликати випадіння волосся, слабкість, сивину, зайвий жир і лупу. Щоденний масаж шкіри голови ідеально робити протягом 5 або 10 хвилин щоночі перед сном. Це покращить кровообіг і стимулюватиме ріст волосся.
Ароматерапія
Можна посилити ефективність масажу шкіри голови, використовуючи натуральний засіб, який допомагає стимулювати кровообіг. Наприклад, олії м’яти та кориці. М’ята охолоджує, а кориця віддає тепло. Кілька крапель можна нанести на кінчики пальців перед масажем або на масажну щітку для шкіри голови.
Розчісуйте волосся щодня
Дбайливе і водночас ретельне розчісування волосся – це спосіб поліпшити кровообіг у шкірі голови й розподілити олії, щоб отримати більш блискуче і збалансоване волосся. Використовуйте якісні гребінці, виготовлені з натуральних матеріа­лів, наприклад, дерева, з натуральною щетиною рослинного або тваринного походження.
Добре харчуйтеся
Украй важливо мати збалансований раціон, багатий на вітаміни, мінерали, білки та жирні кислоти, щоб забезпечити поживні речовини, які потрібні волоссю. Раціон має містити такі продукти: сушені фрукти й насіння, свіжі фрукти та овочі, бобові, риб’ячий жир, яйця, пивні дріжджі, морська сіль.
Ставайте на голову
Перевернуті пози, при яких голова нижче, ніж інші частини тіла, дуже корисні для здоров’я і, звичайно ж, запобігають утраті волосся. Ми можемо прийняти таке положення, лежачи під кутом або за допомогою спеціального гімнастичного знаряддя. Достатньо робити це від 5 до 10 хвилин на день, починаючи поступово.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x