Черкаси від снігу очищають 9 тракторів та 2 комбіновані дорожні машини

Черкаси від снігу очищають 9 тракторів та 2 комбіновані дорожні машини

Над прибиранням снігу в Черкасах, який випав у ніч проти 15 березня, нині працює дев’ять тракторів та ще дві комбіновані дорожні машини комунального підприємства «ЧЕЛУАШ». Про це повідомив його директор Олексій Мельник. За його словами, ця техніка розпочала роботу близько другої ночі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міської ради.

– Зараз на дорогах нашого міста працює шість тракторів із відвалом та щіткою, один тільки з відвалом. Ще два трактори розчищають тротуари, – говорить Олексій Олексійович. – Разом із тим, дві комбіновані дорожні машини посипають вулиці піщано-соляною сумішшю. Для розчистки доріг, запинок, спусків ми задіяли всі сили й ресурси нашого підприємства.

У Черкаській міській раді звертають увагу на те, що утримання і благоустрій територій підприємств, установ, організацій та присадибних ділянок громадян, прибудинкових територій житлових будинків проводиться власником або балансоутримувачем цього будинку або ж – підприємством, установою, організацією, з якими балансоутримувачами укладені відповідні договори на утримання та благоустрій.

Нагадуємо, що за умови відсутності з будь-якого боку об’єктів та споруд іншої організації, межа прилеглої території визначається на відстані 50 метрів від огорожі підприємства, організації, установи.

Межами прилеглих територій до кіосків, павільйонів, лотків визначається ділянка в радіусі 20 метрів від кута споруди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x