У Черкасах розкажуть про програму підтримки для блогерів-початківців

У Черкасах розкажуть про програму підтримки для блогерів-початківців

Громадська організація «Фундація прав людини» розпочинає реалізацію в Україні нової правозахисної програми «I am Media» («I am Media: Empowerment Advocacy Programme for Internally Displaced Women») за фінансової підтримки Robert Bosch Foundation у партнерстві з Черкаською обласною державною адміністрацією та Міжнародним благодійним фондом «Небайдужі».

Завтра, 16 березня, у прес-центрі «Нової Доби» відбудеться презентація реалізації проекту на Черкащині. Початок заходу: 11.00

Основні спікери: Майя Кулик (головний координатор проекту в нашому регіоні); тренерки проекту: Лена Литвинова, Аня Тарапата, Людмила Марченко.

Для загальної інформації:

Мета проекту: посилення активності внутрішньо переміщених жінок на місцевому рівні через системне використання сили блогерства у соціальних медіа ресурсах Черкаської, Кіровоградської та Львівської областей. Ключове завдання проекту – допомога у підготовці блогерів.

Головний акцент проекту – організація і комунікація ВПО в питаннях активного правозахисту та блогерства і співпраця з органами влади.

Цільова аудиторія: представники громадського сектору, які працюють у сфері медіа-адвокації, журналісти, представники влади, освітніх закладів, де викладають журналістику, блогери та громадські журналісти, жінки-ВПО %UDCE2Громадська організація «Фундація прав людини» розпочинає реалізацію в Україні нової правозахисної програми «I am Media” (“I am Media: Empowerment Advocacy Programme for Internally Displaced Women”) за фінансової підтримки Robert Bosch Foundation у партнерстві з Черкаською обласною державною адміністрацією та Міжнародним благодійним фондом «Небайдужі».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x