Керівникам дошкільних закладів Черкас представили нового керівника департаменту

Керівникам дошкільних закладів Черкас представили нового керівника департаменту

14 березня в департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР відбулася нарада з керівниками дошкільних навчальних закладів міста. На ній заступник міського голови Ігор Коломоєць представив присутнім нового директора департаменту Сергія Воронова. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

– Я прийшов працювати однією командою, чути один одного, – наголосив директор. – Зараз я займаюсь нагальними проблемами дошкілля. Хочу зауважити, що на сьогоднішній день ситуація вже не виглядає такою критичною як була до цього. Будемо спільно розвивати нашу галузь.

На порядку денному стояло ряд питань. Зокрема, стан інфекційних захворювань за останні два місяці 2018 року, стан організації харчування, стан дитячого травматизму та особливості психолого-педагогічного вивчення дітей з особливими освітніми потребами.

Сьогоднішня нарада дала можливість керівникам дошкільних навчальних закладів обмінятися досвідом по роботі кожного з своїх садків, виконанню законів та завдань, які стоять перед ними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x