Урок для золотоніських школярів провели працівники поліції

Урок для золотоніських школярів провели працівники поліції

Поспілкуватися із учнями Золотоніської загальноосвітньої школи № 3 завітали старший інспектор ювенальної превенції Анна Шульга та інспектор з ювенальної превенції Золотоніського відділу поліції Олександр Гуліч. Учням 7-9 класів правоохоронці розповіли, як протистояти булінгу. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

На базі Золотоніської загальноосвітньої школи № 3 з учнями 7-9 класів працівники поліції з ювенальної превенції провели правоосвітній захід. Старший інспектор Анна Шульга розповіла учням про кримінальну та адміністративну відповідальність, про негативні явища в учнівському та молодіжному середовищі та про роль правової обізнаності дітей у житті.

Окрім цього, поліцейські запропонували школярам переглянути відеофільм про поняття шкільного булінгу та надали поради, як протидіяти фізичному та психологічному терору щодо дитини з боку однокласників. Особливу увагу правоохоронці приділили питанню терпимості та поваги один до одного.

Вчительський колектив подякував гостям в погонах за змістовну і корисну зустріч, а школярі пообіцяли бути чемними та законослухняними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x