У Черкасах визначали кращих у спортивній гімнастиці

У Черкасах визначали кращих  у  спортивній гімнастиці

З 9 до 11 березня місто Черкаси приймало відкритий чемпіонат Черкаської області зі спортивної гімнастики. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту відділення НОК в Черкасах.

Відбувалися змагання у спортивному комплексі «Спартак» фізкультурно-спортивного товариства «Україна». У змаганнях взяли участь вихованці обласної ДЮСШ «Олімпія» ФСТ «Україна», ДЮСШ «Спартак» Черкаської міської ради, а також спортсмени м. Сміла Черкаської області та м. Новгород-Сіверський Чернігівської області. Загалом за перемогу боролися 147 спортсменів.
Змагання відбулися серед дівчат та хлопців у різних вікових категоріях за програмами майстрів спорту, кандидатів у майстри спорту, І, ІІ, ІІІ спортивних розрядів та І юнацького спортивного розряду. Переможці та призери змагань визначалися в особистому заліку у багатоборстві та за програмою майстрів спорту на окремих приладах серед дівчат.

Нагородження переможців та призерів змагань проводили заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв, голова відділення НОК України у Черкаській області Андрій Більда та заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x