У Золотоноші правоохоронці обговорили проблеми домашнього насильства

У Золотоноші правоохоронці обговорили проблеми домашнього насильства

Інспектори сектору ювенальної превенції Золотоніського відділу поліції взяли участь у семінарі, який проводився для соціальних педагогів та практичних психологів навчальних закладів міста Золотоноша. Даний семінар проводився з метою: «Запобігання домашньому насильству». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби СК ГУНП в Черкаській області

Захід відбувся в приміщенні Золотоніської загальноосвітньої школи № 3 за участю правоохоронців Золотоніського відділу поліції, фахівця Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та головного спеціаліста по роботі з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах служби у справах дітей, молоді та спорту.

Учасники заходу відмітили, що проблема домашнього насилля це проблема суспільства, і вона потребує особливої уваги з боку держави. Домашнє насильство є однією з найбільш розповсюджених у світі форм порушення прав людини. Негативні наслідки домашнього насильства породжують низку соціальних проблем: злочинність, дитячу безпритульність. Жертвами насильства можуть бути люди будь-якого віку, статі, рівня освіти та соціального статусу.

Поліцейські роз’яснили присутнім окремі положення Закону України «Про запобігання та протидію домашнього насильства», повноваження уповноважених підрозділів органів Національної поліції України та органів опіки та піклування, служб у справах дітей у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x