Нове й неочікуване: концерт «Один в каное» здивує черкасців

Нове й неочікуване: концерт «Один в каное» здивує черкасців

Сьогодні, 18 березня, Черкаси готуються почуте те, чого раніше не чули й відчути ті емоції і віднайти такі теми для себе, які раніше не відгукувалися. Так у місті за сприяння організаторської команди «Гайда» відбудеться презентація нового альбому унікального українського гурту «Один в каное», інформує власний кореспондент.

– Концерт відбудеться в межах всеукраїнського туру гурту. Вони проїхали вже понад 10 міст України. Нині прямують до нас із Кропивницького, на даль, через стан доріг трохи затримуються, тому ми сподіваємося, що музиканти встигнуть уже на сам саунд-чек. Це – довгоочікувана подія для поціновувачів такої музики, адже перший альбом гурт готував понад 5 років і не було жодного студійного запису, особливість другого альбому також у тому, що з нього ще не презентували жодної пісні, – розповів співорганізатор заходу Денис Гайда.

За словами Анастасії Білецької, по-факту, люди йдуть на щось нове, на те, чого раніше не чули й не очікували. Адже на попередньому фестивалі «Один в каное» зіграли найкращі свої хіти за роки діяльності, а нині буде повністю новий матеріал.
– Так, у них тепер замість кахона – барабан, тому це однозначно інше звучання гурту. Сподіваємося, що черкасцям буде до смаку, хоча ажіотаж на квитки це вже довів, чому ми не можемо не тішитися, – зауважив Денис Гайда. – Залишили декілька десятків квитків на вході, для людей, які не встигли їх придбати, але дуже хочуть втрапити на концерт.

Ірина Швайдак, соліста гурту «Один в каное», зауважила, що процес підготовки до туру був довгий. В альбомі є пісні, які написані як і кілька років тому, так і кілька місяців. Сьогодні презентують 12 нових пісень, проте до моменту офіційного виходу платівки їх, можливо, буде й більше.
– Альбом тематично дуже різний, тому єдиної творчої теми в ньому немає. Проте тут присутній момент дорослішання, тому що ми всі змінюємося, формуємо нові цінності. Сподіваюся, кожен зможе розчути для себе ті теми, які їм відгукнуться, – розповіла Ірина.

Нагадаємо, що презентація альбому відбудеться сьогодні у Будинку культури ім. І. Кулика о19-00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x